...tilbage til månedsoversigten
NOVEMBER 2000

mandag 27. november 2000
HÆVNEN ER GANSKE SØD OG DEJLIG

Så lykkedes det bondeholdet at få revanche for nederlaget i pokalsemifinalen i 1997, hvor Tvis KFUM smed en sikker føring væk og derfor gik glip af Europacuppen (og en udgift på 100.000!).

Team Tvis Holstebro satte sig i respekt fra starten, og med Sandal, Nøddesbo og den nye landsholdsvarme Lasse Andersen i spidsen tog dragerne fra land. 14-8 ved halvleg, og det blev skam også 16-9. Men så blev det et par tænder for spændende.

Otterup kæmpede sig ud fra et godt offensivt forsvar ind i kampen, og til stor vantro for Flammens folk stod det pludseligt 20-19. Her var det så, at anfører Bomber John Mikkelsen og keeperen Tom R. Jensen gav den gas. Tvis Holstebro lavede de sidste fem mål, og de to streger var på tavlen. Dejlig kaffe... HHH

søndag 19. november 2000
SOLID PLIGTSEJR

En fredelig eftermiddag på en mark uden for Holstebro spillede bondedragerne sig til 2 dejlige point, mens solen og regnen udkæmpede deres dyst på den anden side af taget lidt højere oppe.

Kampen var jævnbyrdig i de første 20 minutter, men så tog favoritterne fat, og efter 14-9 ved pausen kørte bondeholdet sejren sikkert hjem.

For hjemmeholdet udmærkede de gamle drenge, Bomber John Mikkelsen og Én Morten Hansen, sig. John snoede sig igennem det århusianske forsvar som en ål i puberteten, og Morten er ved at være oppe på det niveau, han bevægede sig på i sidste sæson.

Jesper Nøddesbo var som vanligt skarp i positionskampen på stregen og førsteårssenioren Dennis Kierkegaard viste igen sit talent som supplement til Kim sandal på højrefløjen.

Bredden på holdet virker i det hele taget god, dog savnes de skadede venstrefløje Kim Laursen og Krsitian Pilgaard. Ingen af dem er klar foreløbigt. Dariusz Wieczorek fik lov at begynde på banen, og han gjorde det ok som playmaker. En plads John Mikkelsen og Sinisa Markota også magter at besætte.

Kampen blev aldrig rigtig intens; modstanden var for svag, og Team Tvis Holstebro sløsede en del i afslutningerne. Men vi kan ikke klage; en sikker sejr, og vi igen på rette vej mod top 6 (Men det ville nu have været rart at have rundet de 30 mål idag). HHH

onsdag 8. november 2000
ANTIKLIMAKS

Lokalklassikeren i Skjern Hallen blev som ventet en intens affære. Team Tvis Holstebro spillede fremragende i forsvaret i de første 20 minutter af begge halvlege.

Niels Wittus og Co. tog godt fat og havde styr på Skjerns bagspillere. Desværre kiksede det til slut, da Skjern gik fra 3-8 til 10-11, og i anden halvleg fra 14-19 til en sejr på 21-20.

Bittert og nedslående for bondeholdet, der igen fik gummiarm i de afgørende momenter. Tre fløjmål fra højresiden bragte de grønne ind i kampen i den hektiske slutfase. Her så Sinisa Markota ikke godt ud i forsvaret. For offensivt og opbakkende spil af Markota viste sig at være kostbart.

Filmen knækkede i angrebet, og da Dariusz Wieczorek kom på banen til slut, kunne han ikke vende slaget. Måske skulle man give polakken chancen fra start næste gang, så holdet kan få flere strenge at spille på.

Et ærgeligt nederlag for os rødhvide dragebønder, og især synd for spillerne, der kæmpede det bedste de har lært.

Men...vi kommer igen. Op med humøret og blev ved med at støtte klubben. That's the way we rock n' roll at the Pride of the West. HHH

torsdag 2. november 2000
LOKALGYSER FORAN 1.350 VIDNER

I en hed og intens atmosfære gav de to midterhold hinanden en spændende kamp.

Viborg startede i teten, og TTH var bagefter i det meste af 1. halvleg. Men Tvis Holstebros angrebsspil vågnede og især indspillene til Jesper Nøddesbo på stregen virkede godt. Forsvaret var som vanligt velfungerende, mens en skadet Lasse Andersen gav plads til især Dariusz Wieczorek, Sinisa Markota og den snu ræv John Mikkelsen, der udmærkede sig med fem scoringer.

Straks fra 2. halvlegs start tog hjemmeholdet afstand. Bønderne bragte sig foran 16-12, 19-14 og 23-19 på godt forsvarsspil og bl.a. fine kontrascoringer af lynhurtige Dennis Kierkegaard, der har vist sig som en værdig substitut for legendariske Kim Sandal på højrekanten.

Med sejren inden for rækkevidde panikkede TTH i angrebsspillet og Viborg fik ved kontraernes hjælp kæmpet sig tilbage i kampen. I de sidste 2 minutter smed bondedragerne bolden væk flere gange, men Michael Bruun, der er landsholdsaktuel, reddede kastanjerne ud af ilden, så publikum og spillerne kunne fejre sejren på 23-22.

Nu er Tvis Holstebro med igen og på onsdag den 8. november, gælder det endnu et lokalopgør, nemlig i Skjern. Der er arrangeret gratis bustur fra Tvis og Holstebro. Du kan tilmelde dig på tlf. 9743 5959. Vi ses til en lokalklassiker... HHH

lørdag 25. november 2000
TTH - OTTERUP HK 25-19 (14-8)

Målscorere TTH: John Mikkelsen 6, Kim Sandal 5, Lasse Andersen 5(2), Jesper Nøddesbo 3, Morten Hansen 2, Dariusz Wieczorek 2, Niels Wittus 1, Sinisa Markota 1. Målscorere Otterup HK: Ulrik T. Rasmussen 6(2), Allan Hansen 4, Martin Bækhøj Pedersen 4, Tue Friis 3, Rasmus Steen PEdersen 1, Martin Lange 1(1). Diskvalifikation: Ulrik T. Rasmussen, Otterup HK. Udvisninger: TTH 4, Otterup HK 4. Tilskuere: 625. Kampens bedste TTH-spiller var Tom Jensen. HHH

søndag 26. november 2000
OTTERUP FØLTE SIG SNYDT

Otterup-lejren var kort efter kampen i fuld gang med at vise video til dommerparret, og det var ikke Disneys Juleshow, der var på båndet.

Otterup havde nemlig efter en som så ofte før set skidt start kæmpet sig fint tilbage i kampen, var kommet op på 20-19 og havde haft et par chancer for at udligne, da hammeren faldt i form af et direkte rødt kort til Ulrik Rasmussen.

- Han skulle i forsvaret have revet én af deres spillere i armen, siger Otterup-træner Bjarne Jeppesen. - Der var folk fra Tvis, der bagefter fortalte, at de slet ikke kunne se, der var noget, der lignede en udvisning. Så nu vil vi spille båndet for dommerne, så vi kan undgå en indberetning og dermed karantæne til Ulrik.

Jeg tror faktisk kun, det var dommerne, der kunne se, at der skulle være rødt kort dér, siger en ærgerlig Jeppesen.
Ærgerlig fordi Otterup efter at have kæmpet sig tilbage ville gøre det hele så rigtigt, men i angrebet kom til at lægge spillet op i et lidt højere tempo, end man kunne magte. Og ærgerlig fordi foruden det røde kort, begyndte de almindelige udvisninger - ifølge Bjarne Jeppesen tvivlsomme udvisninger - også at regne ned over Otterup til sidst, og så kunne Tvis trække klart fra i slutfasen. Fyens Stiftstidende

lørdag 18. november 2000
TTH - ÅRHUS HK 29-20 (14-9)

Målscorere TTH: Jesper Nøddesbo 6, John Mikkelsen 5, Morten Hansen 5, Lasse Andersen 4(1), Dennis Kirkegaard 3, Sinisa Markota 3, Kim Sandal 2, Dariusz Wiezorek 1. Desuden Niels Wittus, Jesper Ahle, Micheal Bruun og Tom Jensen. Målscorere Århus HK: Anders Hansen 7, Thomas Steen 5, Michael Laursen 2(2), Henrik Pallesen 2, Allan Filtenberg 1, Lars Jacobsen 1, Thomas Larsen 1, Torben Vinther 1. Udvisninger: TTH 6, Århus HK 4. Tilskuere: 650. Kampens bedste TTH-spiller var Dennis Kierkegaard. HHH

SKJERN - TTH 21-20 (10-11)

Målscorere Skjern: Kristian Gjessing 6, Peder Christensen 6, Dadi Hafthorson 2, Claus Hansen 2, Jesper Jensen 2, Henrik Sloth 2, Søren Astrup Madsen 1. Målscorere TTH: Lasse Andersen 7, Jesper Nøddesbo 4, John Mikkelsen 3, Morten Hansen 2, Kim Sandal 2, Jesper Ahle 1, Sinisa Markota 1. Diskvalifikation: Kristian Gjessing, Skjern.  Udvisninger: Skjern: 4, TTH 4. Tilskuere: 1.580. Kampens bedste TTH-spiller var Niels Wittus. HHH

tirsdag 7. november 2000
HUSK LOKALKLASSIKER

Hermed et opråb til alle rødhvide Bønder, Dragens og Flammens folk. Husk lokalklassikeren mod Skjern onsdag den 8. november kl. 19.00 i Skjern Hallen.

Mød op, så vi kan skabe en hed atmosfære, og hjælpe drengene med at få de to point med hjem. Der er også rig mulighed for at hylde Michael Bruun, der stod en flot turnering i weekenden, hvor landsholdet slog VM-holdene fra Portugal, Egypten og ikke mindst Tyskland.

Vel mødt i de grønnes hule. HHH

onsdag 1. november 2000
TTH - VIBORG HK 23-22 (13-12)

Målscorere TTH: Jesper Nøddesbo 6, John Mikkelsen 5(1), Dennis Kierkegaard 3, Dariusz Weizorek 2, Sinisa Markota 2, Lasse Andersen 2(1), Jesper Ahle 1, Morten Hansen 1, Kim Sandal 1, desuden Niels Wittus og Michael Bruun. Målscorere Viborg HK: Martin Nielsen 4, Michael Vestergaard Knudsen 4, Lau Jacobsen 4, Brian Jensen 3, Morten Jacobsen 2, Jesper Eriksen 1, Kim Møller 1, John Myrup 1, Martin Stjernquist 1, Mads Storgaard 1. Diskvalifikation: Jesper Eriksen, Viborg HK. Udvisninger: TTH 1, Viborg HK 2. Tilskuere: 1.350. Kampens bedste TTH-spiller var Michael Bruun. HHH