...tilbage til månedsoversigten
JUNI 2000søndag 18. juni 2000
KATASTROFAL LODTRÆKNING

Det var ikke just heldet, der tilsmilede Team Tvis Holstebro, da der blev trukket lod til ottendedelsfinalerne i landspokalturneringen. Vi får fornøjelsen af danmarksmestrene fra GOG, og så endda på udebane. Det kunne ikke blive vanskeligere.

Så nu synes pokalvejen til Europa cuppen som en vældigt høj hurdle. En kamp mod Fløng/hedehusene eller Tommerup HK ville sikkert have været lettere... Ottendedelsfinalerne spilles efter sommerferien. HHH


torsdag 8. juni 2000
DANMARKSMESTER TIL TTH

Så skulle det være sikkert og vist; Viborg HKs højre back Karina Jensen skifter til Team Tvis Holstebros 1. division damer.

Den dygtige 24-årige venstrehåndsskytte kunne ikke få sin kontrakt forlænget i Viborg, hvor der købes stort ind til den kommende sæson.

Heldigvis stod TTH på spring med en etårig kontrakt, der giver Karina mulighed for at blive en vigtig brik i oprykningsbestræbelserne. Vi ønsker Karina velkommen i klubben. HHH

lørdag 10. juni 2000
LANDSHOLDET SLOG IKKE TIL

Efter den lovende indsats i Jugoslavien, hvor holdet kun tabte 22-26 i VM-kvalifikaitonen, havde mangen en danske sat næsen op efter et drama og en tæt fight i Randers. Dette blev der dog sat en solid stopper for, da Danmark kun havde lavet hét mål efter 13 minutter og var bagud 6-12 ved pausen.

Mens forsvarsspillet var ganske godt, var afslutningerne i den anden ende for ringe, og Asmussen og Nørklit i kassen viste ikke målmandsklasse som i den første kamp.

Jugoslaverne spillede hårdt men også flot håndbold, og de rumænske dommere gjorde det også udmærket.

Det unge skades- og afbudsramte danerhold kan dog bruge disse kampe til en masse. Fremtidens landshold tegner lyst, især når vi kan mønstre fuld styrke, og lur mig om ikke den næste kvalifikation sidder lige i øjet.

For Team tvis Holstebro deltog de to trænere Antoni Parecki og Kurt Nielsen, mens Michael Bruun blev sorteper i målmandsspillet. HHH


onsdag 31. maj 2000
TRE KAMPE TIL BRUUN

Ved firenationersturneringen i Belgien kunne Danmark notere to sejre og et nederlag til det unge mandskab.

I den første kampe mod Frankrig vandt Danmark 25-23 efter en flot indsats. Her lyste Michael Bruun op med pragtredninger i slutfasen.

Den anden kamp var mod den kommende EM-kval.-modstander, Jugoslavien. Danmark tabte 22-21, men viste igen gode takter. I denne kampe og i pligtsejren (36-22) over Belgien spillede Bruun habilt, men blev dog overstrålet af Team Helsinges Kristian Asmussen.

Vi ser frem til de afgørende kampe mod Milosevic' tropper og håber, at Michael får chancen mellem stængerne. HHH