Tvis, Januar 2000

Nyhedsbrev fra
Tvis KFUM Support
...tilbage til fanklubbens hovedmenu

Kære Tvis KFUM-supporter.

Du ønskes hermed et lykkebringende nytår. Ved dette skelsår er det jo tid at se tilbage på året, der gik og se fremad mod nye mål. Den første sæsonhalvdel kan beskrives med et ord; succes. Aldrig har Tvis KFUM været så langt fremme i ligaen efter de første slag. 12 point for 11 kampe og en 5. Plads – det er glimrende. Tør vi tro på en plads blandt de fire bedste? Alt andet lige vil en placering i den bedste halvdel også være flot. Tvis KFUM Supports ønske for det nye år er, at opbakningen til spillerne bliver endnu bedre. Mere fest, flere farver, bedre lydkulisse – det er ikke for meget at forlange. Det er op til dig at være med til at skabe en endnu bedre stemning på hjemmebanen Vest.

I dette forår står der meget på spil for vores klub; også uden for banen. Snakken går livligt om samarbejdet med HH90. Meningerne er mange, derfor er det vigtigt at alle, der er involveret i Tvis KFUM, deltager i debatten om det vestjydske holdfællesskab. I øjeblikket er man på idéstadiet, intet er vedtaget endnu. Grundtanken er, at der skal laves et holdfællesskab for det bedste herre- og damehold. Andetholdene og klubberne forbliver selvstændige; der er altså ikke tale om en fusion, men om et elitesamarbejde, der skal skabe økonomisk og sportslig udvikling for Tvis, Holstebro og hele Vestjylland. Fanklubbens bestyrelse er positiv over for et samarbejde, men vi ønsker ikke en fusion, der ødelægger det fællesskab, der er omkring Tvis KFUM. I vores klub skal der være plads til alle, der ønsker at spille håndbold; både hygge og elite. Det kommer holdfællesskabet ikke til at ændre. I forbindelse med et fælles hold er der altid diskussion om navnet og farverne på spilletøjet. Hvis du har en mening om dette og holdfællesskabet i det hele taget, så besøg "De rødhvide Bønder"s hjemmeside bondehold.dk, hvortil du kan sende en mail, der evt. bliver offentliggjort på siden. Det er nu diskussionen skal i gang, og gode forslag vil blive bragt videre til Tvis KFUMs ledelse.

Da der er EM i Kroatien i januar, er ligaen lukket, men i stedet afholdes en ligacup med pengepræmier til alle hold, der scorer point. Du kan læse om Tvis KFUMs kampe på bondehold.dk.
Danmarksturneringen starter igen til februar, og hvilke kampe, der venter!

05.02 kl. 15.00: Viborg HK-Tvis KFUM. Bustur fra Tvis Hallen kl. 13.30. Tilmelding i hallen eller på 97435959.
09.02 kl. 19.00: Tvis KFUM-Kolding IF. Vi tørster efter revanche…
19.02 kl. 15.00: Skjern H-Tvis KFUM. Bustur fra Tvis Hallen kl. 13.30. Tilmelding i hallen eller på 97435959.
26.02 kl. 15.00: Tvis KFUM-Vrold/Skanderborg. Vi regerer på Vest.
01.03 kl. 19.00: Tvis KFUM-FIF. Så er der klaskebasketid for københavnerne.
04.03 kl. 15.00: Vadum IF-Tvis KFUM. Evt. bustur til Nordjylland.
11.03 kl. 15.00: Tvis KFUM-GOG. Vi har gjort det før..Husker du den 7.1.98: Tvis-GOG 28-23 (15-10)?
29.03 kl. 19.00: Team Helsinge-Tvis KFUM. Lad os smide dem ned i 1. division!
01.04 kl. 15.00: Tvis KFUM-HK Roar Roskilde. Nu skal ydmygelsen slettes…
08.04 kl. 15.00: Team Esbjerg-Tvis KFUM. Evt. bustur, så vi også kan vise dem vejen til 1. division.

15.04 kl. 15.00: Tvis KFUM-Virum/Sorgenfri HK. Måske afgørelsens time, og Virum slog vi 2 gange i 97/98!

Støt Tvis KFUM i de spændende lokalopgør mod Viborg og Skjern. Tilmeld dig busturen i hallens cafeteria eller hos forretningsfører John Mikkelsen på 9743 5959.

Som du sikkert ved, så sælger fanklubben halstørklæder, huer, plakater, creperuller og djævlehorn m.m. til rimelige priser. Sørg for at købe udstyr, så du er bevæbnet til de spændende kampe i år 2000. Fest og farver skaber en fantastisk stemning på Vest og er en stor støtte for spillerne på banen. Til hjemmekampene på Vest kan du få byttet din trøje eller få en ny, hvis du mangler, og så giver vi dig også et godt tilbud:

Hue & strikhalstørklæde kun 100,- kr. for medlemmer af Tvis KFUM Support. (normalpris: 130,-)
Fanklubben sælger også supportudstyr i Tvis Hallens cafeteria og hos SportXtra, hvor du også kan købe spilledragten.

Med håbet om at se dig aktiv på Vest, fan-tastiske hilsener

 

Bestyrelsen i Tvis KFUM Support   .


Læs alt om Tvis KFUMs ligahold & Support på
bondehold.dk